Monday, 5 October 2015

AZANIS SCAR SERUM BAIK UNTUK PARUT? PENIPU!

Hai u ols yang terperangkap dengan tajuk .
hihihihihii . Sorry tau!!

Tercari survey produk yang boleh hilangkan parut ye ........ ?
Tengah survey kelebihan & kekurangan produk ye ... ?
I see ..... 

Okay , letme suggest you 1 produk Malaysia punya, okay. 
To be honest, Aida jual Azanis since new launch bulan 3/2015.
So far feedback yang Aida dapat daripada
customer Aida sendiri , 
so far so good lah.

Memang banyak . Nanti satgi , Aida kongsikan feedback2 dari
customer Aida sendiri okay. Baca sampai habis 
blog Aida ni ok ok ok.

Ini first packaging utk Azanis

But now , no longer produce untuk packaging ini.
Too much of FAKE . hehe .
Banyak sangat fake . Kalau jumpa harga yang 
TERRRRLALU MURAH & TAK BERAPA NAK MASUK DEK AKAL tu, 
Aida nasihatkan just beware . ehek ehek.

Nanti u ols jugak yang menyesaalllll . 
Bukan nak ugut, but , memang bersepah sangat hehe . 

Alhamdulillah, rejeki . hekhek . 


Second packaging. Kedua latest. 
"Advance Formulation" namanya .
Pun .... kilang no longer produce . huhu

OK NEXT!



Tadaaaa!

YANG INI 3RD BATCH & TERBARU DARI AZANIS.
Diperbaharui dari segi formula dimana ada penambahan 
Vita Cocoe Butter utk boost kan lagi /
kasi lebih berkesan . 

And and and kalau perasan , this new formulation 
lebih PEKAT dari sebelum ini.
InsyaAllh lebih mujarab dari sebelumnya .

Azanis ni natural je actually dari tumbuh tumbuhan.
Iaitu soya .
TIADA PEWARNA 
TIADA WANGIAN
TIADA BAHAN PENGAWET TAMBAHAN
TIADA BAHAN DARI HAIWAN.
Tiada apa lagi aaaa , Aida tak ingat . haha . 
So dengan ketiadaan benda2 atas semua ni ... make it less chemicals
okay .  :)

Yang paling penting , diluluskan KKM . 


Dirumus khas utk 
merawat masalah masalah PARUT .
Ikutla parut apa pun .

parut jerawat ka 
parut eksiden ka
parut kena tumbok ka . Ada ke ? ngee
parut kena ekzos motor ka 
parut czer lepas bersalin ka 
parut stretchmark ka 

AS LONG AS PARUT , boleh
Just kena konsisten guna je . 

Dari segi kesan....
paling awal, seminggu . Tapi tapi tapi , 
itu kulit orang lain lah . Kulit u ols belum tentu sepantas itu . 
hehe . 

Kena faham , lain orang , lain jenis kulit dia . 
Lain orang, lain usaha & konsistensi dia 
Lain orang lain komitmen dia . 
Lain orang, semua lain lain . 
Erk ? Faham tak ? 

Means , bab kesan Aida tak boleh nak kasi EXACT TIMING . 
huhu . Sebab kita semua tak sama
Paling cepat , ada je dapat kesan within 1 week time je . 
Ada yang 2 minggu . 
Ada yang 3 minggu .
Ada yang sebulan . 
Ada yang after berbotol2. 

Kena faham , sebab ini adalah PARUT. 
Luka dalam kulit , it is luka . 
Lagi lagi kalau parut yang dah bertahun . Memang kena sabar lebih.
Apa apa pun cuma kena berusaha & jangan berhenti . 
Itu sahaja caranya . 


Kena TRY & KENA KONSISTEN + SABAR .
Sedangkan batu yang keras tu pun boleh lekuk 
dek kerana air yang menitik, inikan pula parut. 

Itu dia . 
Wujud lagi tak persoalan lain lain ?
Kalau nak tahu lebih berkenaan Azanis SCAR SERUM,
Nak mudah, korang ambil phone masing masing
whatsapp Aida . hahaha . 

Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080

Gitewww . InsyaAllah Aida reply sepantas yang mungkin. 
Currently in stok .
Stok banyak & insyaAllah akan sentiasa ada stok. Yang pastinya ORIGINAL. 
Sebab ......

Sukacita dimaklumkan Aida adalah wakil jualan sah
Azanis . Gitewwww. 

Owhhhhh korang mesti nak tahu bab harga kan kan kan kan?
Harga Aida sama macam HQ . 
Normal price as stated pada kotak
RM70 sm / RM75 ss

tapi tapi tapi tapi 
Sentiasa ada
  HARGA DISKAUN BUAT PEMBACA 
blog aida . hehe .

Whatsapp dulu okay. Gunakan kod yang Aida berikan tadi tu . 

Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080

Lupa pulak, korang nak tengok testimoni customer customer Aida kan tadi .
Ok ok . Aida kasi 10 kat sini okay . 


PARUT EKSIDEN

TAK SANGKA UTK JERAWAT PUN BOLEH. HUHU


PARUT CHICKEN POX

PARUT JERAWAT KAWAH

STRETCHMARK






PARUT CHICKEN POX

LAMA GILA TAHAN, 2 BULAN OK


Dan ini antara testimoni HQ punya . 
Aida kongsikan juga




Normal price as stated pada kotak 
RM70 sm / RM75 ss

tapi tapi tapi tapi 
Sentiasa ada 
HARGA DISKAUN BUAT PEMBACA 
blog aida . hehe .

Whatsapp dulu okay. Gunakan kod yang Aida berikan tadi tu .

Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080

Clear tak dengan penjelasan Aida ?
Terbuka hati nak cuba ?
Whatsapp Aida utk original Azanis Scar Serum ok . 


p/s : Produk terbaru Azanis , AZANIS ACNE BODY SPRAY
utk JERAWAT BADAN juga available . 



2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ada effect apa2 tak kalau kita stop pakai azanis scar serum bila masalah kulit wajah dah okay

    ReplyDelete