Monday, 5 October 2015

AZANIS SCAR SERUM BAIK UNTUK PARUT? PENIPU!

Hai u ols yang terperangkap dengan tajuk .
hihihihihii . Sorry tau!!

Tercari survey produk yang boleh hilangkan parut ye ........ ?
Tengah survey kelebihan & kekurangan produk ye ... ?
I see ..... 

Okay , letme suggest you 1 produk Malaysia punya, okay. 
To be honest, Aida jual Azanis since new launch bulan 3/2015.
So far feedback yang Aida dapat daripada
customer Aida sendiri , 
so far so good lah.

Memang banyak . Nanti satgi , Aida kongsikan feedback2 dari
customer Aida sendiri okay. Baca sampai habis 
blog Aida ni ok ok ok.

Ini first packaging utk Azanis

But now , no longer produce untuk packaging ini.
Too much of FAKE . hehe .
Banyak sangat fake . Kalau jumpa harga yang 
TERRRRLALU MURAH & TAK BERAPA NAK MASUK DEK AKAL tu, 
Aida nasihatkan just beware . ehek ehek.

Nanti u ols jugak yang menyesaalllll . 
Bukan nak ugut, but , memang bersepah sangat hehe . 

Alhamdulillah, rejeki . hekhek . 


Second packaging. Kedua latest. 
"Advance Formulation" namanya .
Pun .... kilang no longer produce . huhu

OK NEXT!



Tadaaaa!

YANG INI 3RD BATCH & TERBARU DARI AZANIS.
Diperbaharui dari segi formula dimana ada penambahan 
Vita Cocoe Butter utk boost kan lagi /
kasi lebih berkesan . 

And and and kalau perasan , this new formulation 
lebih PEKAT dari sebelum ini.
InsyaAllh lebih mujarab dari sebelumnya .

Azanis ni natural je actually dari tumbuh tumbuhan.
Iaitu soya .
TIADA PEWARNA 
TIADA WANGIAN
TIADA BAHAN PENGAWET TAMBAHAN
TIADA BAHAN DARI HAIWAN.
Tiada apa lagi aaaa , Aida tak ingat . haha . 
So dengan ketiadaan benda2 atas semua ni ... make it less chemicals
okay .  :)

Yang paling penting , diluluskan KKM . 


Dirumus khas utk 
merawat masalah masalah PARUT .
Ikutla parut apa pun .

parut jerawat ka 
parut eksiden ka
parut kena tumbok ka . Ada ke ? ngee
parut kena ekzos motor ka 
parut czer lepas bersalin ka 
parut stretchmark ka 

AS LONG AS PARUT , boleh
Just kena konsisten guna je . 

Dari segi kesan....
paling awal, seminggu . Tapi tapi tapi , 
itu kulit orang lain lah . Kulit u ols belum tentu sepantas itu . 
hehe . 

Kena faham , lain orang , lain jenis kulit dia . 
Lain orang, lain usaha & konsistensi dia 
Lain orang lain komitmen dia . 
Lain orang, semua lain lain . 
Erk ? Faham tak ? 

Means , bab kesan Aida tak boleh nak kasi EXACT TIMING . 
huhu . Sebab kita semua tak sama
Paling cepat , ada je dapat kesan within 1 week time je . 
Ada yang 2 minggu . 
Ada yang 3 minggu .
Ada yang sebulan . 
Ada yang after berbotol2. 

Kena faham , sebab ini adalah PARUT. 
Luka dalam kulit , it is luka . 
Lagi lagi kalau parut yang dah bertahun . Memang kena sabar lebih.
Apa apa pun cuma kena berusaha & jangan berhenti . 
Itu sahaja caranya . 


Kena TRY & KENA KONSISTEN + SABAR .
Sedangkan batu yang keras tu pun boleh lekuk 
dek kerana air yang menitik, inikan pula parut. 

Itu dia . 
Wujud lagi tak persoalan lain lain ?
Kalau nak tahu lebih berkenaan Azanis SCAR SERUM,
Nak mudah, korang ambil phone masing masing
whatsapp Aida . hahaha . 

Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080

Gitewww . InsyaAllah Aida reply sepantas yang mungkin. 
Currently in stok .
Stok banyak & insyaAllah akan sentiasa ada stok. Yang pastinya ORIGINAL. 
Sebab ......

Sukacita dimaklumkan Aida adalah wakil jualan sah
Azanis . Gitewwww. 

Owhhhhh korang mesti nak tahu bab harga kan kan kan kan?
Harga Aida sama macam HQ . 
Normal price as stated pada kotak
RM70 sm / RM75 ss

tapi tapi tapi tapi 
Sentiasa ada
  HARGA DISKAUN BUAT PEMBACA 
blog aida . hehe .

Whatsapp dulu okay. Gunakan kod yang Aida berikan tadi tu . 

Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080

Lupa pulak, korang nak tengok testimoni customer customer Aida kan tadi .
Ok ok . Aida kasi 10 kat sini okay . 


PARUT EKSIDEN

TAK SANGKA UTK JERAWAT PUN BOLEH. HUHU


PARUT CHICKEN POX

PARUT JERAWAT KAWAH

STRETCHMARK






PARUT CHICKEN POX

LAMA GILA TAHAN, 2 BULAN OK


Dan ini antara testimoni HQ punya . 
Aida kongsikan juga




Normal price as stated pada kotak 
RM70 sm / RM75 ss

tapi tapi tapi tapi 
Sentiasa ada 
HARGA DISKAUN BUAT PEMBACA 
blog aida . hehe .

Whatsapp dulu okay. Gunakan kod yang Aida berikan tadi tu .

Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080
Whatsapp "AZANIS" ke +60145396080

Clear tak dengan penjelasan Aida ?
Terbuka hati nak cuba ?
Whatsapp Aida utk original Azanis Scar Serum ok . 


p/s : Produk terbaru Azanis , AZANIS ACNE BODY SPRAY
utk JERAWAT BADAN juga available . 



4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ada effect apa2 tak kalau kita stop pakai azanis scar serum bila masalah kulit wajah dah okay

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. For the forth drops tuu, memang akan rasa kulit muka nie mengelupas dan panas ke sis?? nak teruskan pakai mcm seram jerr takut muka saya lagi teruk 😅 Can I get more information detail about this tak sis??

    ReplyDelete