Monday, 5 October 2015

YANKO SKINCARE, BEST KE ????

Arghhh 

Pernah dengar Yanko Skincare ?
Ye Skincare dari Taiwan tu . 
Yang guna teknologi German tu lahhh . 


Produk penipu tu tau! 
Tak tahu ? Kena tahu! Geram betul . 
Izwan lah ni paksa paksa suruh try produk tu.
Dengan Aida sekali terjebak dengan Yanko Skincare penipu tu . 
Tensioooonnn haku haaa. 


Izwan lah ni mula mula bagi set trial
yang ada night cream dan day cream tu . Suruh jugak orang pakai . 
Nak suruh cantik , kulit mulus macam 
orang Taiwan katanya . 
ceit.

ha yang ni . Set trial . 
Aida guna set trial je arh . Macam biasa , Aida ni .. kalau bab 
skincare , Aida sangat memilih dan kritikal .
Memang Aida akan test betul betul . 
Aida pesen snap gambar mula mula pakai, then after 1-2 weeks, 
Aida akan snap lagi and tengok hasil .
Sampai Aida puas hati.


Kalau tak best , masuk tong sampah la jawabnya . 
Berapa banyak dah kena telan sesia ngan tong sampah tu . haha . 
Ada result sikit pun takpe lah . Dah kira okay.


Habis muka Aida . 
Terkujat eh salah eja , terkejut Aida . 
Ni la yang jadi kat muka Aida after Aida konsisten guna 
about 1 week++ .
.
.
.
.
.
.
.
.


*kanan sebelum , kiri selepas*
Nampak tak pori pori Aida makin halus siket after semingguu ?
Seronoknyyaaa....

Aida guna night cream and day cream jerk .
Mana perginya parut kesayangan Aida tuuuuuuu??? Aaaaa. Mana??
Aida rasa kehilangan gila . lol .

Mana perginya pori-pori yang terbuka tu ?? Kenapa dia makin tertutup ???
Heyy hidup kita ni kena terbuka , walau pori-pori pun kena 
mengamalkan dasar keterbukaan . 
Arggghh Aida tak boleh terima . Kenapa makin 
halus ni ?


Tak guna punya skincare . kahkahkah . 
**rasa kena kencing ke ? Sabar eah hahah **
Izwan pun sama lah . 
Aeyyyy , dah tahu berkesan , bagi la set yang besar terus!
Ini Izwan belanja trial set jerk . 
Kedekut sungguh la haa.


Tak boleh blah bagi yang kecik cenonet & set jimat murah je ... 
Yang mahal taknak pulak bagi . 
Tak guna punya skincare . Habis la duit Aida macam ni . 


1 set lengkap Yanko Skincare original punya
Yang ada pencuci .., night cream and day cream 
RM120.00 kottttt . 


Oh maii ....  ni haa set bessorrr




Tapi takpelah , Aida rela.haha.
So , terbang la duit Aida RM120.00
untuk 1 set lengkap Yanko Skincare Basic set . 
Hurmmm tak pasal pasal kan . 


Kalau Izwan tak kenalkan , 
takde la terbang duit ni . Pori2 Aida mesti tengah bahagia mengamalkan
dasar keterbukaan dan tengah bahagia mengumpul semua debu2
kotoran2 dengan jayanya sehingga 
melahirkan spesies baru yang dinamakan
jerawat cenonet tu . heheh . 


Nak petua kecutkan jerawat cenonet?



KKM ? 
Aaaa korang jangan risau . Aida dah serang Izwan habis habisan 
dah bab KKM . Kan dah cakap , bab skincare Aida 
very very very critical and memilih . 





Apa apa pun pastikan original yer . 
Kalau tak original , I dunno what would be happen lah . 

Tanya Aida dulu ye .
+60145396080


So sekarang Aida nak balas dendam. 
Sebab Yanko Skincare ni dah amik duit Aida and menjadikan pori pori dan 
parut Aida hilang , Aida nak balik duit Aida!


Aida nak balas dendam!
Aida nak jual jugak . Nak balik duet Ai! muehehe . 
Nah , korang amikla testimoni ni!!
urghh




Yadaa yaddaaaa , orang lelaki pun guna . Awok tak rasa tercabar kerh ?












Amacam hihi , nak try tak ? Meh err .
YANKO ADA TRIAL SET TAUUUU . JANGAN LA RRIISSAUUU 
Klik sini untuk tempah kak . 


Takpun , 

Pergi cari kat page ni . 



Takpun 

SMS/WHATSAPP "YANKO">jarak< "NAMA ANDA
KE +6014 539 6080



11 comments:

  1. Still pakai ke.?ade side effect tak?

    ReplyDelete
  2. Still pakai ke.?ade side effect tak?

    ReplyDelete
  3. Still guna lagi . hehe . Sangat ok . Best <3

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Trial as low as RM18 . Awak whatsapp la saya mih mih 0145396080 :)

      Delete
  5. mcm nk try tp tkut..byk sgt produk skincare skrg,sy xthu nk pilih yg mne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai sis , boleh whatsapp saya terus ke +60145396080

      Delete
  6. ada lg tak set trial yanko skin care nih?

    ReplyDelete
  7. ada lg tak set trial yanko skin care nih?

    ReplyDelete
  8. Kenapa saya guna mengelupas ye..tp nmpklah perubahan kulit makin halus..

    ReplyDelete