Saturday, 8 April 2017

YANKO SKINCARE BASIC SET SESUAI UTK KULIT YANG MACAM MANA? KLIK.

Assalamualaikum .

Perghh macam lama gila tak berceloteh kat blog ni ha.
Sibuk semacam sampai tak menyempat. 
Sibuk uruskan dropship & agent , 
Sibuk uruskan my new coming product & many mana things lah . 


Tapi di pagi yang bahagia & lengang ni , 
Aida cuba ambil kesempatan la untuk berceloteh sikit . 
Aida nak kupas topik feberet pelawat blog Aida ni lah . 


Wuu , topik pa tu ? 
Pasal Yanko Skincare laaaaa . Shuke tak ? 
Mestila shuke shuke kennnn .. sebab tu gigih klik link ni . hehe 
Tenkiyu tenkiyu


Okay, 
hari ni Aida nak kupas berkenaan dengan 
Yanko Basic Set /Yanko Set Basic
& kesesuaiannya dengan kulit. 


Tapi sebelum tu Aida nak tanya, 
Awak awak semua rasa , Yanko ada berapa banyak set sebenarnya? 
1 ? 2? 3? 


Yanko actually ada BANYAK GILER set.
Tapi set yang famous cuma 3
Aida & team #jutawanyanko #teamAIDA sendiri cuma 
supply 3 set yang famous ni je . 


Set yang mana tu?
YANKO SET BASIC 
YANKO SET HYDRA 
YANKO SET PLATINUM 


Ahaaa tu dia 3 set yang femes . 
Dalam post ini Aida akan story pasal Yanko Basic Set sahaja dulu.



Tadaaaa
Inilah dia Yanko Set Basic. 
1 set ada 3 item . 
Which is , DAY CREAM , NIGHT CREAM & CLEANSER.


"Eh , toner takde ke ?"

-Tiada- ....


Yanko cuma provide 3 item je per set.
Anda nampak Lurveya Vitamin C Toner , anda nampak Magic Toner 
dijual bersama dengan Yanko kan ?

Itu cuma ADD ON item . Lain brand .
Utk Lurveya Vitamin C Toner ,
itu under brand Lurveya. Utk magic toner , 
Aida tak pasti & tak boleh story banyak since, tak pernah try . 


Aida and team , supply Lurveya Vitamin C Toner.


Tadaaa , itu tonernya . Bulan April 2017 akan keluar
NEW PACKAGING utk Lurveya Vitamin C Toner . Lengkap with box . 
So jika anda  nampak toner with box kaler oren, 
Itu adalah Lurveya Vitamin C Toner yang baru & with 
NEW FORMULATION :) 


So ,untuk siapa Yanko Basic Set ni ? 


Yanko Basic Set ni sesuai untuk those yang :
*************
- Mempunyai kulit NORMAL
- Mempunyai masalah kulit BERJERAWAT 
- Mempunyai masalah kulit GELAP & BURN
- Mempunyai masalah kulit BERMINYAK
- Sesuai untuk MUDA MUDI
- Utk PIGMENT pun boleh utk muda mudi 
(Tapi kita ada yang lebih khusus actually)
**************

Ha ,amacam ? Check2 kulit masing2 sesuai ke tidak . huhu. 


Dilema kan nak pilih skincare ni ? Betul tak ?
Takut guna guna ..lepas tu tak sesuai. 
Lepas tu , takut membazir duit , beli beli , pastu tak guna pun . 
Yer tak ? Betul tak aida kata benda ni sedang bermain main 
dalam minda semua ? *cepat angguk* hehe . 


Okay macam ni. 
Kulit kita ni kan , ada macam macam jenis . 
Aida nak cakap sesuai dengan awak , rasa tak kena .
Pastu nak cakap tak sesuai pun tak kena . 
Kang boleh jadi flawless mcm orang lain? Ahh rugi .
ngeeee .


 Kulit kita semua berbeza. 
Maka .. (ceewah) , maka , dari segi kesan pun berbeza
 antara individu lain dengan orang lain .
 Hurm , faham kan ? 

Bab kesesuaian ni , bukan takat skincare lah kan , even makanan pun sama . 
Ada orang okay je makan kacang. Tapi kadang , 
ada orang..rupanya tak boleh makan kacang tanah, 
naik jerawat, gatal2 & macam2 . Tu diaa . 


So Aida tak boleh nak bagi 100% jaminan skincare ni sesuai
dengan kulit awak . Yang Aida boleh inform , so far feedback dari 
user , Alhamdulillah , SO FAR SO GOOD. 


Nak tengok ke ? Aida belanja latest testimoni lah ye





Tu diaaa . Aida share sikit.
Haa amacam , tergugat kewww ? hew hew hew . 
Nak try tapi dilema lagi kan ? yer dok ?
Hehe takpe . 


Kalau still rasa macam tu , takpe . 
Ada solutionnya , jangan risau . 
Kalau nak tahu , yang bagusnya Yanko ni , sebab ada trial set
So , boleh cuba dulu . Takde masalah . 
Tak perlu labur sampai RM1XX beli set besar terus .

Apa apa pun nasihat Aida , 
GIVE CHANCE TO YOURSELF.
CUBA DULU ,
 TEST DULU  . 
Trial set kecik kan hado .... 
Aida pecahkan trial basic ni kepada 3 pilihan . 

Jom , chekidoutt ... 





Set trial basic A , B & C . 

Cream semua sama . Just ada penambahan item je pada setiap set. 
Misalnya nak try cream je & nak murah2 je , boleh try set A

Tapi let say , nak superb sikit , boleh try set B .
Lengkap trial cleanser & lengkap semua item Yanko la. 

But then, nak set yang lebih POWER, 
Boleh try set C . Ada add on siap dengan toner . 
Yang bestnya set ni , sebab ada ... 

*FREE CUTE TRAVEL BAG*

Gitewww.. 
Cemana ? Nak try ? Ada soalan ?
Nak details lebih lanjut & nak testimoni lebih banyak ??

Whatsapp jelah Aida ye .
Ni contact no Aida ,
+60145396080
+60145396080
+60145396080


So okaylah . Takat tu jelah dulu . 
Nanti dilain masa , Aida share pasal YANKO HYDRA SET &
YANKO PLATINUM SET ya . 

Kalau tak sabar sangat , whatsapp je . ok . 
Okay terima kasih sebab baca sampai habis hehehehe 

K Bai . 

No comments:

Post a Comment